20 september - We hebben 1444 recepten op de site
 

Gerechtsoorten

Categorieën

Chefs

KaneElia met Marco van Basterdsuiker


KaneElia met Marco van Basterdsuiker

Kaneelstokje voor bij het EK voetbal vernoemd naar Eljero Elia


Ingrediënten (8 personen)

  • Bladerdeeg
  • Suiker
  • Kaneelpoeder
  • Ei

Bereiding (ca 30 min)

Laat de bladerdeeg ontdooien.

Meng een kopje suiker met een paar theelepels kaneel. En strooi het uit over een plat bord.

Klopt het eitje in een kopje.

Maak van een plakje bladerdeeg een bolletje en rol het bolletje uit tot een "stengeltje".

Draai het stengeltje bladerdeeg zodat het een leuke langewerpige vorm krijgt.

Smeer het stengeltje in met het geklopte ei.

Haal het stengeltjes door het suiker met kaneel.

Leg alle stengetjes op een bakplaat en bak af op 175 graden in een voorverwarmde oven ongeveer 15 minuutjes.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Heb je een recept gemaakt? Plaats een reactie!
Maak een account aan of log hier in als je al een account hebt.