20 september - We hebben 1444 recepten op de site
 

Gerechtsoorten

Categorieën

Chefs

Van Bronckworst


Van Bronckworst

Heerlijke knakworst in bladerdeeg met curry


Ingrediënten (10 personen)

  • Pot knakworstjes
  • 10 plakken bladerdeeg
  • Fles curry
  • 1 ei

Bereiding (ca 40 min)

Laat alle plakjes bladerdeeg ontdooien.

Verwarm ondertussen de oven.

Kluts het eitje in een kommetje.

Leg 1 knakworst op de helft van het plakje bladerdeeg.

Spuit op de knakworst over de lengte curry.

Vouw vervolgens het bladerdeeg dicht en maak aan de bovenkant want inkepingen over de breedte.

Smeer de bovenkant waar de inkepingen zitten in met het geklutste ei.

Herhaal dit voor alle knakworstjes en leg ze op de bakplaat.

Bak in 20 a 30 minuten goudbruin op 200 graden.

Variatietip

  • Je kunt het ook met cocktailworstjes maken

Reacties (0)

Plaats een reactie

Heb je een recept gemaakt? Plaats een reactie!
Maak een account aan of log hier in als je al een account hebt.