20 september - We hebben 1444 recepten op de site
 

Gerechtsoorten

Categorieën

Chefs

EpapriKa


EpapriKa

Oranje gevulde paprika voor het EK


Ingrediënten (2 personen)

  • 2 oranje paprika's
  • 300 gram rundergehakt
  • 2 a 3 teentjes knoflook
  • 2 el kerrie of massala poeder
  • Verse zwarte peper
  • Zout
  • Zakje geraspte kaas
  • 1 el knoflookpasta

Bereiding (ca 40 min)

Snij de bovenkant van de paprika af en hol de paprika uit.

Rul de gehakt met de teentjes knoflook, kerrie / massalapoeder, peper en zout.

Vul de paprika voor de helft met het gehakt mengsel.

Doe er vervolgens een laagje geraspte kaas in.

Vul de rest van de paprika met gehakt.

Nu weer een laagje geraspte kaas en leg als laatst het hoedje van de paprika er weer op.

Zet de paprika�s � 30 minuten in de oven op ongeveer 200 �C.

Tip: Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde papriika�s alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.

Variatietip

  • Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Heb je een recept gemaakt? Plaats een reactie!
Maak een account aan of log hier in als je al een account hebt.