18 april - Er staan 1418 recepten online
 

Gerechtsoorten

Categorieën

Chefs

Confituurtaart

Confituurtaart

Snelle confituurtaart


Ingrediënten (10 personen)

  • 1 pak bladerdeeg (vers en uitgerold)
  • 300 gr confituur
  • Boter
  • 1 losgeklopt ei

Bereiding (ca 45 min)

Neem de bladerdeeg uit de verpakking en ontrol deze. snij de vorm/ grootte van je taartschotel uit en leg de bladerdeeg op een beboterde ronde taartschotel. smeer op de uitgerolde bladerdeeg de abrikozenconfituur. snij fijne reepjes uit het overige deeg, leg deze over de confituur in een ruitvorm. bestrijk de randen en de ruit met losgeklopt ei en bak in een voorverwarmde oven op 225c gedurende 30 tot 40 minuten.

Variatietip

  • Gebruik in plaats van abrikozenconfituur ook eens je lievelingsconfituur.(bvb aardbeien of kersen of rabarber...)

Reacties (0)

Plaats een reactie

Heb je een recept gemaakt? Plaats een reactie!
Maak een account aan of log hier in als je al een account hebt.