Geplaatst: 21 september 2008
Categorie:

Ingrediënten (4 personen)

  • Aardappelschijfjes
  • Boursin cousine
  • Jong belegen kaas

Bereiding (ca. 65 minuten)

Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2 Doe de inhoud van de boursin in een steelpannetje en laat deze een beetje warm worden zodat het wat dunner wordt.

Stap 3 Leg een laagje aardappelschijfjes onder in een ovenschaal.

Stap 4 Giet een laagje van de verwarmde boursin over de aardappels.

Stap 5 Nu weer een laagje aardappels erover.

Stap 6 Weer een laagje Boursin.

Stap 7 De 3e en laatste laag van de aardappels over de laatste laag Boursin.

Stap 8 Voeg flink wat plakjes kaas toe bovenop de aardappels.

Stap 9 Zet de ovenschaal in de oven en zet hem op 180 graden.

Stap 10 Met ongeveer 60 minuutjes is de kaas lekker gekleurd en is de ovenschotel klaar.

Variatietips

  • Voeg eventueel wat paprika , champignons , uien of andere soorten groenten toe.