14 oktober 2008
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • bakje gorgonzola, op kamertemperatuur
  • 2 net niet rijpe peren
  • handje pijnboompitjes
  • stengel bleekselderij
  • eetlepel boter, op kamertemperatuur

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd elk plakje bladerdeeg in vier vierkantjes. Bestrijk ze met boter en leg op een ingevette bakplaat. Laat de vierkantjes bladerdeeg in de oven knapperig worden. Haal de deegjes uit de oven en laat afkoelen. Schil de peren en snijd het vlees in reepjes. Laat de reepjes goed uitlekken. Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan. Snijd de bleekselderij in hele piepkleine blokjes. Besmeer de vierkantjes bladerdeeg dik met gorgonzola en leg er reepjes peer op. Strooi op elk deegje wat blokjes bleekselderij en pijnboompitjes. A New Amuse Is Born!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten