Geplaatst: 27 maart 2019
Categorie:

Ingrediënten (2 personen)

  • 4 meergranen wraps
  • 2 stuks kipfilet, in repen gesneden
  • 10 el sweet chilisaus
  • 5 el ketjap kaki tiga
  • 150 gr champignons, in plakjes gesneden
  • 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden
  • 1 rode paprika, in stukjes gesneden
  • avocado
  • 1 zakje guacemole kruiden
  • 125 ml zure room
  • 2 plakken jong belegen kaas
  • 1 klein blikje mais

Bereiding (ca. 30 minuten)

Stap 1 Bak de reepjes kip met de ketjap en sweet chilisaus.

Stap 2 Voeg de gesneden groenten toe en bak mee.

Stap 3 Bak de wraps in een droge koekenpan om en om en vul met het kipmengsel.

Stap 4 Vouw de wrap dicht en bedek met een halve plak jong belegen kaas en verhit onder de grill of in een voorverwarmde oven.

Stap 5 Prak de avocado en mix tot een smeuïge guacemole en serveer de chili chicken wraps met de gaucemole en zure room.