Gado Gado

//Gado Gado
Geplaatst: 29 maart 2005
Categorie: ,

Ingrediënten (4 personen)

  • 500 gr verse groente bijvoorbeeld
  • komkommer
  • witte kool of spitskool
  • andijvie of spinazie
  • sperziebonen
  • taugé
  • spruitjes
  • bloemkool
  • zout
  • 2 eieren
  • 1 ui
  • kroepoek
  • petjil

Bereiding (ca. 30 minuten)

Stap 1 De groenten in stukjes snijden en halfgaar koken / stomen met wat water met zout.

Stap 2 Ondertussen een schaal opmaken met schijfjes hard gekookt ei, gesnipperde gebakken ui en stukjes gebakken kroepoek, de groente erop scheppen.

Stap 3 Als laatste de groente overgieten met petjil.

Variatietips

  • Van elke soort groente hierboven een beetje nemen of andere groenten die je over hebt.
  • Serveer met kroepoek en witte rijst.
Door |2018-08-01T20:19:03+00:003 maart 2005|Groente, Indonesisch