Geroosterde maiskolven

//Geroosterde maiskolven
Geplaatst: 19 augustus 2012
Categorie:

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 maïskolven
  • 70 gr boter
  • 2 tenen knoflook uitgeperste
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 1 el gehakte peterselie

Bereiding (ca. 45 minuten)

Stap 1 Laat de maïskolven met loof eraan een uur ondergedompeld in water liggen en droog ze daarna met keukenpapier af. vermeng in een kommetje de boter met de knoflook,Parmezaanskaas en peterselie trek het blad van de maïskolven voorzichtig terug ,verwijder de draden en bestrijk de kolven met het boterkaasmengsel vouw het blad weer terug. wikkel elke maïskolf in een dubbelgevouwen stuk folie rooster ze 20-30 minuten boven de hete houtskool,waarbij je ze 1 maal keert verwijder het folie en serveer de kolven meteen. Variatietip het is ook lekker om nog een plakje bacon om elke maïskolf te doen

Variatietips

  • Het is ook lekker om nog een plakje bacon om elke maïskolf te doen
Door |2018-05-27T09:04:07+00:008 augustus 2012|Groente