Hutspot

//Hutspot
Geplaatst: 6 oktober 2018
Categorie:

Ingredi├źnten (2 personen)

  • 500 gr aardappels, geschild
  • 200 gr uien, in halve ringen
  • 300 gr peen, in stukken gesneden
  • 75 gr spekjes
  • 1 rookworst
  • scheut melk
  • peper
  • zout
  • 1 el roomboter

Bereiding (ca. 30)

Stap 1 Kook de aardappels met peen en ui in ongeveer 15 minuten gaar met een beetje zout.

Stap 2 Bak ondertussen de spekjes uit.

Stap 3 Verwarm voordat de aardappels en de groenten gaar zijn de melk.

Stap 4 Stamp de aardappels met groenten en een beetje melk.

Stap 5 Schep de uitgebakken spekjes er door.

Variatietips

  • Serveer met een rookworst en eventueel jus.
Door |2018-10-08T11:48:15+00:0010 oktober 2018|Stamp- en stoofpot