Pincho’s de Chorizo (12 stuks)

//Pincho’s de Chorizo (12 stuks)
Geplaatst: 16 april 2013
Categorie:

Ingredi├źnten (4 personen)

  • 200 gr oworst in blokjes gesneden
  • 400 gr kipfilet in blokjes gesneden
  • 1 tl paprikapoeder
  • peper
  • zout
  • 2 el olijfolie
  • 2 el rode wijn
  • 4 witte boterhammen zonder korst, in blokjes gesneden
  • 1 el gehakte peterselie
  • 2 el in reepjes gesneden zoete paprika
  • houten spiesjes

Bereiding (ca. 25 minuten)

Stap 1 Kruid de kipblokjes met peper, zout en paprikapoeder en besprenkel deze met olijfolie. Laat de kipblokjes even in de koelkast marineren. Bak ze vervolgens goudbruin in een pan met wat olie. Rijg daarna spiesen met om en om de gebakken kipblokjes de chorizo en brood blokjes. Bak vervolgens de spiesjes in een koekenpan op matig vuur goudbruin en gaar. Neem ze daarna uit de pan en houd deze warm tot gebruik. Blus vervolgens de braadjus af met de rode wijn en laat deze even inkoken. Plaats de spiesjes op een bord of schaal en giet hier overheen de ingekookte jus. Garneer de bordjes met de zoete paprikareepjes en gehakte peterselie

Door |2018-05-27T09:21:56+00:004 april 2013|Tapas