Snelle kipwokschotel met sugarsnaps en banaan

//Snelle kipwokschotel met sugarsnaps en banaan
Geplaatst: 4 maart 2017
Categorie:

Ingredi├źnten (2 personen)

  • 2 stuks kipfilet in stukjes gesneden
  • sambal
  • 200 gr sugarsnaps in stukjes gesneden
  • 2 bananen in stukjes gesneden
  • 4 el ketjap kakitiga (zoet)
  • 2 el honing
  • 2 handjes pistache nootjes

Bereiding (ca. 15 minuten)

Stap 1 Bak de kipfilet in een paar minuten gaar in olie of boter met een eetlepel sambal of naar smaak.

Stap 2 Bak de sugarsnaps met de kipfilet mee en voeg vervolgens de ketjap en honing toe en roer goed door.

Stap 3 Voeg de banaan in toe en roer tot alles een mooie kleur heeft (is maar paar minuutjes voor nodig).

Stap 4 Haal de wok van het vuur en schep de gepelde pistache nootjes door het gerecht en serveer meteen.

Variatietips

  • Serveer met rijst.
  • Gebruik andere noten.
  • Vervang de kipfilet door kippendijfilet.
Door |2018-08-03T06:44:47+00:003 maart 2017|Gevogelte