Geplaatst: 16 december 2005
Categorie: ,

Ingredi├źnten (3 personen)

  • 300 gr tagliatelli (bicolore of gewone)
  • 100 gr geraspte kaas naar keuze
  • handje zwarte olijven zonder pit
  • 1 vleestomaat
  • 300 gr kipfilet
  • 2 el gedroogde basilicum
  • 2 tenen knoflook
  • scheutje (olijf)olie
  • zout
  • peper

Bereiding (ca. 25 minuten )

Stap 1 Bak de kipfilets met zout en peper goudbruin en gaar. Kook de tagliatelle volgens de verpakking. Meng olie, basilicum, knoflook en een snufje zout tot een mooi papje. Als de tagliatelle gaar is dit papje erdoor roeren en ook de helft van de geraspte kaas erbij. Laat dit lekker smelten op een warmhoudplaatje. Snijd de olijven in hele kleine stukjes. Ontvel de tomaat en snijd deze ook in ministukjes. Serveer de tagliatelle met de kipfilet en strooi over de tagliatelle de stukjes olijf, tomaat en de rest van de geraspte kaas.

Variatietips

  • Gebruik in plaats van kipfilet kippenvleugels of kippenbouten.