Geplaatst: 20 oktober 2007
Categorie: , ,

Ingredi├źnten (2 personen)

  • zakje aardappelschijfjes
  • 4 witlofjes
  • 8 plakken kaas
  • 8 plak ham

Bereiding (ca. 40 minuten)

Stap 1 Kook de aardappelschijfje half.

Stap 2 Leg de aardappelschijfjes in een ingevette ovenschaal.

Stap 3 Kook ondertussen de witlof en spoel deze af met koud water.

Stap 4 Snij vervolgens de witlof doormidden en rol eerst om de witlof een plakje ham en vervolgens een plakje kaas. Leg de witlof met ham en kaasop de half gekookte aardappeltjes.

Stap 5 Leg de ovenschaal 20 a 30 minuutjes in de oven en bak het gerecht goudbruin.

Variatietips

  • Een (ham)kaas sausje over de lof heen voordat de schaal de oven in gaat.
  • Stukjes banaan mee rollen met de witlof.