28 juni 2010
2 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 2 oranje paprika's
  • 300 gr rundergehakt
  • 3 tenen knoflook
  • 2 el kerrie of massala poeder
  • zwarte peper
  • zout
  • 150 gr geraspte kaas
  • 1 el knoflookpasta

Variatietips

  1. Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
  2. Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.

Bereiding

Stap 1
Snij de bovenkant van de paprika af en hol de paprika uit.

Stap 2
Rul de gehakt met de teentjes knoflook, kerrie / massalapoeder, peper en zout.

Stap 3
Vul de paprika voor de helft met het gehakt mengsel.

Stap 4
Doe er vervolgens een laagje geraspte kaas in.

Stap 5
Vul de rest van de paprika met gehakt.

Stap 6
Nu weer een laagje geraspte kaas en leg als laatst het hoedje van de paprika er weer op.

Stap 7
Zet de paprika's ongeveer 30 minuten in de oven op ongeveer 200 graden.

Stap 8

Variatietips

  1. Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
  2. Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten