Geplaatst: 28 juni 2010
Categorie:

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 oranje paprika's
  • 300 gr rundergehakt
  • 3 tenen knoflook
  • 2 el kerrie of massala poeder
  • zwarte peper
  • zout
  • 150 gr geraspte kaas
  • 1 el knoflookpasta

Bereiding (ca. 40 minuten)

Stap 1 Snij de bovenkant van de paprika af en hol de paprika uit.

Stap 2 Rul de gehakt met de teentjes knoflook, kerrie / massalapoeder, peper en zout.

Stap 3 Vul de paprika voor de helft met het gehakt mengsel.

Stap 4 Doe er vervolgens een laagje geraspte kaas in.

Stap 5 Vul de rest van de paprika met gehakt.

Stap 6 Nu weer een laagje geraspte kaas en leg als laatst het hoedje van de paprika er weer op.

Stap 7 Zet de paprika's ongeveer 30 minuten in de oven op ongeveer 200 graden.

Stap 8

Variatietips

  • Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
  • Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.