Ingrediënten

  • 1 kipfilet
  • 30 gr verse zalm
  • grof zeezout
  • peper
  • Boursin
  • katenspek

Bereiding


Stap 1
Snij de kipfilet in de breedte in zoals voor een cordon blue.

Stap 2
Houd de zalm 1 minuutje in kokend water en laat het even afkoelen. Prak de zalm tot een mousse en voeg er grof zeezout en peper aan toe.

Stap 3
Besmeer de kipfilet aan de binnenkant met een laagje boursin en vul hem met de mousse.

Stap 4
Kruid de kipfilet lichtjes met peper en zout en wikkel de kipfilet in katenspek.

Stap 5
Bak hem voorzichtig aan tot je een mooi lichtbruin kleurtje krijgt. Laat hem even een kwartiertje doorgaren in de oven op 150 graden.

Variatietips

  1. Je kan er ook schijfjes van snijden en als tapas gerechtje opdienen.
‹ Terug