‹ recepten

Spinazie pasta van Eddy

Ingredi├źnten (4 personen)

  • spinazie
  • 350 gr kipfilet
  • kipkruiden
  • pijnboompitten
  • penne
  • 2.5 tomaat
  • 2.5 kleine cervelaat worstje

Bereiden Stap voor stap koken

Stap 1

Stap 1
Zet een pan met water op het vuur voor de pasta. Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Rooster de pijnboompitten licht bruin van kleur met olie ( notenolie is nog lekkerder hiervoor ) Voeg de gesneden kipfilet toe aan de pijnboompitten. Bak de kipfilet totdat alles wit gekleurd is. Voeg de Spinazie Boursin toe ( gewone spinazie of bladspinazie kan ook , dan een potje boursin cousine toevoegen). Snijd de tomaten in kleine blokjes en voeg deze ook toe. Mocht je het niet lekker vinden met tomaten gerechten dat het een beetje zuur is , dan haal je de sap en de pitjes uit de tomaten. Dit is het zure gedeelte van de tomaten. Snijd de vercelaat worstjes in kleine stukjes en voeg deze ook toe. Als het water kookt , de penne erin en koken zoals gebruikelijk. Na het koken , afgieten en bij de spinazie toevoegen. Alles nog even laten staan en goed doorroeren.