Ingrediënten
- (blad)spinazie
- 350 gr kipfilet, in kleine blokjes
- kipkruiden
- pijnboompitten
- penne
- 2.5 stuks tomaat, in blokjes
- 2.5 kleine cervelaat worstjes, in stukjes
- boursin cuisine
Variatietips
- Je kan verse spinazie voor diepvries spinazie vervangen.
- Je kan eventueel de de sap en de pitjes uit de tomaten halen dit is het zure gedeelte van de tomaat.
Bereiding
Stap 1
Zet een pan met water op het vuur voor de pasta en kook de penne volgens instructies op de verpakking.
Stap 2
Rooster ondertussen de pijnboompitten licht bruin van kleur met olie ( notenolie is nog lekkerder hiervoor).
Stap 3
Voeg de gesneden kipfilet toe aan de pijnboompitten en bak de kipfilet totdat alles wit gekleurd is.
Stap 4
Voeg de spinazie, de Boursin cuisine en de tomatenblokjes toe.
Stap 5
Voeg de stukjes cervelaatworst toe. Zodra de penne gereed is, afgieten en bij de spinazie toevoegen. Alles nog even laten staan en goed doorroeren.
Variatietips
- Je kan verse spinazie voor diepvries spinazie vervangen.
- Je kan eventueel de de sap en de pitjes uit de tomaten halen dit is het zure gedeelte van de tomaat.