2 september 2008
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • (blad)spinazie
  • 350 gr kipfilet, in kleine blokjes
  • kipkruiden
  • pijnboompitten
  • penne
  • 2.5 stuks tomaat, in blokjes
  • 2.5 kleine cervelaat worstjes, in stukjes
  • boursin cuisine

Variatietips

  1. Je kan verse spinazie voor diepvries spinazie vervangen.
  2. Je kan eventueel de de sap en de pitjes uit de tomaten halen dit is het zure gedeelte van de tomaat.

Bereiding

Stap 1
Zet een pan met water op het vuur voor de pasta en kook de penne volgens instructies op de verpakking.

Stap 2
Rooster ondertussen de pijnboompitten licht bruin van kleur met olie ( notenolie is nog lekkerder hiervoor).

Stap 3
Voeg de gesneden kipfilet toe aan de pijnboompitten en bak de kipfilet totdat alles wit gekleurd is.

Stap 4
Voeg de spinazie, de Boursin cuisine en de tomatenblokjes toe.

Stap 5
Voeg de stukjes cervelaatworst toe. Zodra de penne gereed is, afgieten en bij de spinazie toevoegen. Alles nog even laten staan en goed doorroeren.

Variatietips

  1. Je kan verse spinazie voor diepvries spinazie vervangen.
  2. Je kan eventueel de de sap en de pitjes uit de tomaten halen dit is het zure gedeelte van de tomaat.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!