18 juli 2007
6 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 4 grote uien
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 1 el mosterd
  • 3 el ketjap
  • 1 el witte wijnazijn
  • zout en peper
  • paprikapoeder
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 flesje chilisaus van calvé
  • 50 gr boter
  • 2 tenen knoflook

Variatietips

  1. Dit kan je eten bij de BBQ maar ook bij een buffet of als avond maaltijd met warm stokbrood.

Bereiding

Stap 1
Pel en snijd de uien in stukjes en bak deze zeer zachtjes in de boter.

Stap 2
Voeg in een schaal alle andere ingrediënten door elkaar heen en als de uien zacht gebakken zijn voeg dan dit mengsel van uien toe en laat dit lekker sudderen totdat alle smaken goed door elkaar heen gemengd zijn.

Stap 3
Mocht de saus te dun zijn voeg dan een beetje allesbinder toe.

Variatietips

  1. Dit kan je eten bij de BBQ maar ook bij een buffet of als avond maaltijd met warm stokbrood.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Frittata met zoete aardappel

    2

    30 minuten

  • Kip of kalkoengyros

    4

    180 minuten

  • Vegetarische lasagne

    4

    60 minuten

  • Nasi

    4

    20 minuten