Ik ben Fabrizia en ben trots dat ik Indo roots heb. Mijn opa en oma zijn in Indonesië geboren en naar Nederland gekomen waar mijn mams geboren is. Ik heb nog steeds familie in Java waar ik ook recepten mee uitwissel. Het Javaanse eten waar ik tijdens onze rondreis door Indonesië ook van heb mogen genieten is nog steeds mijn favoriet!

Mijn passie voor koken is ontstaan doordat het eten bij mijn oma een heerlijke herinnering is en ook het koken met mams die uren in de keuken stond. Kortom het Indo koken en eten is er met de paplepel ingegoten. Waar vriendjes en vriendinnetjes vroeger aan de aardappels met groente en vlees zaten stond onze eettafel vol met indo gerechten.

Toen ik mijn huidige man in 1998 leerde kennen ben ik heel snel gestart met mijn eigen kooksite die hij voor mij heeft gemaakt. De site was eerst niet meer dan een site met alleen linkjes naar Word-documenten met onze familie indo recepten.

Maar toen wij samen gingen wonen ben ik gestart met experimenteren met ander eten, vaak zet ik wat lekker op tafel en daarmee is mijn kooksite inmiddels uitgegroeid met mijn eigen experimenten en recepten van trouwe volgers. Overigens zijn mijn experimenten zeker niet altijd een succes en die vind je dan ook niet terug op mijn kooksite, maar vind je het leuk om ook de experimenten te bewonderen volg mij dan op Instagram daar komen ook die gerechten voorbij en soms ook een recensie van een restaurant of lunch / koffiezaak waar we komen.

Veel kookplezier!