Ingrediënten

  • 200 gr zachte boter
  • 75 gr suiker
  • 1 eierdooier
  • 300 gr bloem
  • 60 gr gemalen amandelen (amandelpoeder
  • Snuifje zout
  • Witte of bruine chocolade (glazuurlaagje)
  • Geraspte cocos of cocospoeder

Bereiding


Stap 1
voor 40 stuksroer de boeter met de suiker tot een romige massa. Voeg er de eiderooier en een snuifje zout aan toe. Strooi er de gezeefde bloem en het amandelpoeder bij. Bewerkt tot een gladde pasta.Verwarm de oven voor op 160�C (hetluchtoven op 140�C). Schep met een theelepel hoopjes deeg en maak er bolletjes van. Leg ze op bakpapier op de bakplaat. Bak ze 10 tot 15 minuten in het midden van de oven.Laat de bolletjes eerst wat afkoelen op de bakplaat en vervolgens op de rooster.Smelt de chocolade en dop er de bolletjes in..haal ze vervolgens door het cocospoeder.

‹ Terug