21 april 2008
4 personen
120 minuten

Ingrediënten

  • 4 zakjes frambozenthee
  • 1 l gekookt water
  • sap van twee citroenen
  • suiker naar wens
  • ijsklontjes
  • 1 bakje verse frambozen

Benodigdheden

  • Hitte- en koud bestendige kan.
  • Mooie (longdrink) glazen.
  • (Rode) rietjes.

Variatietips

  1. Gebruik thee naar keuze.
  2. Gebruik fruit naar keuze.

Bereiding

Stap 1
Doe het gekookte water in de kan. Hang de zakjes thee er enkele minuten in. Laat afkoelen.

Stap 2
Meng de koude thee met het citroensap en doe de ijsklontjes erbij. Zet een paar uur in de koelkast.

Stap 3
Leg wat frambozen in de glazen en plaats er een rietje in.

Stap 4
Giet de ijsthee over de glazen. Doe eventueel nog wat ijsklontjes in de glazen.

Variatietips

  1. Gebruik thee naar keuze.
  2. Gebruik fruit naar keuze.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten