18 juni 2005
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 1 a 1,5 kg konijn in stukken
  • 200 gr gerookte spekblokjes
  • 50 gr boter
  • uienringen
  • 12 gedroogde pruimen (of meer)
  • 1 snede brood met mosterd bestreken
  • 2 el bruine suiker
  • laurier
  • nootmuskaat
  • 1 flesje bruin bier (rodenbach, leffe,...)
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Bak het vlees aan in de hete boter. Haal het uit de pan.

Stap 2
Fruit de ui in dezelfde pan en leg er het vlees terug bij.

Stap 3
Voeg er alle ingrediënten bij, behalve de pruimen en krenten. Laat gedurende 30 minuten stoven.

Stap 4
Voeg er de pruimen en krenten aan toe en laat nogmaals 15 minuten gaar sudderen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten