21 februari 2009
1 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 22 ml baileys
  • 22 ml cointreau
  • 30 ml slagroom (ongeklopt!)
  • ijsblokjes
  • aardbei en of kersen

Variatietips

  1. Extra verleidelijk: doop de bovenkant van het glas in eiwit en onmiddellijk daarna in suiker. Even laten drogen en je hebt een verleidelijk zoet randje op je glas.

Bereiding

Stap 1
Doe de Baileys, Cointreau en de slagroom in een cocktailglas, roer voorzichtig door en doe er een of meerdere ijsblokjes in.

Stap 2
Garneer met aardbeien/kersen. (drie aardbeien/kersen aan een cocktailprikker over het glas leggen, op de rand van het glas een aardbei/kers prikken).

Variatietips

  1. Extra verleidelijk: doop de bovenkant van het glas in eiwit en onmiddellijk daarna in suiker. Even laten drogen en je hebt een verleidelijk zoet randje op je glas.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten