31 maart 2005
4 personen
90 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr kersen
  • halve citroen
  • 1 el kirsch
  • 150 gr suiker
  • 1 eiwit

Variatietips

  1. Om het af te maken een toefje slagroom met nootjes.

Bereiding

Stap 1
Ontpit de kersen. Maal ze met de mixer fijn en druk ze dan door een zeef.

Stap 2
Voeg er 100 gram suiker aan toe en het sap van de halve citroen en 1 eetlepel kirsch. Meng dit goed.

Stap 3
Vries het mengsel in een sorbière in.

Stap 4
Voordat het helemaal stijf is kloppen we het eiwit met de rest van de suiker stijf en roeren het onder de compositie.

Stap 5
Laat het verder stijf vriezen.

Variatietips

  1. Om het af te maken een toefje slagroom met nootjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Witte chocolademousse

    4

    20 minuten

  • Karamelflan

    4

    30 minuten

  • Coupe vers zomerfruit

    4

    15 minuten

  • Zoete pastanestjes met honing en walnoot

    4

    60 minuten