Geplaatst: 8 februari 2013
Categorie:

Ingredi├źnten (4 personen)

  • 1 fles pompoen
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 3 el olie
  • 3 el honing
  • peper
  • zout

Bereiding (ca. 45)

Stap 1 Zet een pannetje op het vuur en doe een scheutje olie in de pan.

Stap 2 Snij het uitje en de knoflook fijn en fruit het in de pan op laag vuur.

Stap 3 Snij de pompoen in kleine blokjes en bak ze mee met een beetje peper, zout en honing.

Stap 4 Voeg een beetje water toe en laat het op laag vuur gaar / zacht worden.

Stap 5 Deksel op het pannetje en af en toe roeren.

Stap 6 Indien nodig tussendoor een beetje water toevoegen.

Stap 7 Na 20 tot 30 minuutjes is de pompoen puree geworden.

Variatietips

  • Lekker bij de roti.