Gisteren een gezellige avonden met vrienden! Uren lang kletsen en lekker eten bij ‘t Postkantoor in Delft. Het is een prachtige locatie, de inrichting is gewoon gezellig, veel hout en gekleurde lampen. Op deze locatie heeft ruim 100 jaar geleden een postkantoor gezeten, ben toch heel benieuwd hoe het er toen uitzag met mensen die hun brieven en pakketjes kwamen brengen.

Een menu met afwisselende gerechten om uit te kiezen en zeker niet de standaard gerechten. Ik had gekozen voor de onderstaande gerechten:

🍴zalm sashimi met passievrucht en rode peper. Wat een geweldige combinatie echt een aanrader! Van mij had er iets meer pit / rode peper in gemogen maar dat is natuurlijk persoonlijk.

🍴parelhoenfilet met cornribs, polenta, geroosterde bloemkool en chimichurri. Ook heel weer een mooie combinatie van smaken. Super malse parelhoen met een knapperig velletje. Wat een geweldig idee de cornribs. Chimichurri ben ik wat pittigere gewend maar ik heb echt genoten van het hoofdgerecht.

🥄spekkoek crème brùlee. Het nagerecht vond ik aan de grote kant (vonden mijn tafelgenoten niet) en kreeg ik dus ook niet op maar dat werd geregeld. Ik moet ook toegeven ik ben geen toetjes persoon, mijn vrienden en familie weten dat inmiddels. Als indo kon ik het niet laten, ik wilde de spekkoek crème brûlee en ik heb geen moment spijt gehad. Wat een geweldig dessert! De Pandan smaak kwam goed naar voren en de combinatie met passievrucht was subliem en het brûlee laagje was top!

€280 hebben we voor 4 personen betaald. Een broodje met smeersels, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en meerdere drankjes per persoon.

Laat een reactie achter

13 + zeven =