Ingrediënten
- 6 aardappels
- verse peterselie
- verse bieslook
- verse rozemarijn
- 6 el olie
- 8 el (halva)mayo
- 3 tenen knoflook
- stuk bakpapier
Variatietips
- Lekker bij een goed stuk vlees.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Hak de peterselie, de bieslook en de rozemarijn zeer fijn.
Stap 3
Meng de olie met de kruiden.
Stap 4
Schil de aardappels en snijd daarna in 'patatvorm'.
Stap 5
Meng de patat met de kruidenolie en laat even staan.
Stap 6
Spreid bakpapier over een ovenplaat en drapeer de patat daarop.
Stap 7
Bak de patat gaar in de oven en schep tussendoor flink om met een spatel.
Stap 8
Meng de mayo met knoflook.
Stap 9
Serveer de patat apart met de saus.
Variatietips
- Lekker bij een goed stuk vlees.