3 maart 2009
2 personen
75 minuten

Ingrediënten

  • 2 grote aardappelen
  • 200 gr spekjes
  • 200 gr gorgonzola
  • 1 handje fijngeknipte bieslook

Benodigdheden

  • 2 vellen folie

Variatietips

  1. Lekker met een gemengde sla van rucola, komkommer, tomaat, pijnpitjes en mosterddressing.

Bereiding

Stap 1
Verhit de oven voor op 200 graden. Boen de aardappels onder stromend water schoon en verpak de aardappels in folie.

Stap 2
Leg de aardappels een klein uur in de oven en haal ze eruit. Zet/leg de aardappels even weg.

Stap 3
Bak de spekjes op hoog vuur zeer knapperig.

Stap 4
Snijd de gorgonzola in dunne reepjes of blokjes. Meng de spekjes, gorgonzola en bieslook door elkaar.

Stap 5
Haal de aardappels uit de folie en snijd ze in de lengte half in. Vul de opening met de overige ingrediënten.

Variatietips

  1. Lekker met een gemengde sla van rucola, komkommer, tomaat, pijnpitjes en mosterddressing.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Vlees in aardappeljasje

    4

    40 minuten

  • Mijn nichtje Samantha’s zelfgemaakte ovenfrieten

    3

    60 minuten

  • Mosterd-aardappelen

    4

    45 minuten

  • Aspergeroomsoep

    4

    40 minuten