3 maart 2009
2 personen
75 minuten

Ingrediënten

  • 2 grote aardappelen
  • spekjes
  • gorgonzola
  • 1 handje fijngeknipte bieslook

Benodigdheden

  • 2 vellen folie

Bereiding

Stap 1
Verhit de oven voor op 200 graden.

Stap 2
Boen de aardappels onder stromend water schoon en verpak de aardappels in folie.

Stap 3
Leg de aardappels een klein uur in de oven en haal ze eruit. Zet/leg de aardappels even weg.

Stap 4
Bak de spekjes op hoog vuur zeer knapperig.

Stap 5
Snijd de gorgonzola in dunne reepjes of blokjes.

Stap 6
Meng de spekjes, gorgonzola en bieslook door elkaar.

Stap 7
Haal de aardappels uit de folie en snijd ze in de lengte half in.

Stap 8
Vul de opening met de overige ingrediënten.

Stap 9
Lekker met een gemengde sla van rucola, komkommer, tomaat, pijnpitjes en mosterddressing.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!