Ingrediënten

  • sap van een citroen op een schoteltje
  • schoteltje witte suiker
  • handje aardbeien, in dikke blokjes
  • ijsblokjestree
  • water
  • champagne
  • verse frambozen
  • kokend water
  • bos verse munt, alleen de bladeren
  • suikerklontjes

Bereiding


Stap 1
Doop het randje van een glas eerst in het sap van de citroen en daarna in de suiker. Vul het glas dan met een lekker drankje.

Stap 2
Leg in elk vakje van de ijsblokjestrede eerst een blokje aardbei en giet daarna over met water. Laat bevriezen in de vriezer en doe daarna in een glas heldere vloeistof.

Stap 3
Vul champagneglazen met verse frambozen en giet daarna de champagne eroverheen.

Stap 4
Vul theeglazen met water en doe daar wat muntblaadjes en een klontje suiker in. Even laten staan en dan pas opdrinken.

‹ Terug