31 juli 2009
1 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • chocoladesaus
  • rum

Benodigdheden

  • Barbecue
  • Aluminiumfolie

Variatietips

  1. De rum hoeft niet, dat is volledig naar eigen smaak ;)

Bereiding

Stap 1
Pel de banaan.

Stap 2
Neem een groot genoeg stuk aluminiumfolie. Leg de banaan erin, vouw toe, maar laat vanboven nog een beetje open zodat je er chocoladesaus en rum kan bijvoegen (hoeveelheid is naar smaak).

Stap 3
Vouw daarna toe. Laat een 5-tal minuutjes op de BBQ liggen.

Variatietips

  1. De rum hoeft niet, dat is volledig naar eigen smaak ;)

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Mascarpone met perziken

    5

    30 minuten

  • IJssouffle au Grand Marnier

    4

    10 minuten

  • Rabarber vlaflip

    4

    25 minuten

  • Bananensneeuw met advocaat

    4

    30 minuten