Ingrediënten

  • 1 l slagroom
  • 8 el suiker
  • 1 stuk oma cake
  • 4 pakjes bokkepootjes
  • 1 kopje advocaat

Bereiding


Stap 1
Vet de springvorm in. Snij de cake in de lengte in plakjes en bedek hiermee de bodem van de springvorm.

Stap 2
Klop de slagroom stijf en doe als laatste de suiker erbij en bedek de cake met een dikke laag slagroom.

Stap 3
Breek de bokkenpootjes doormidden (in de lengte) en bedek de hele slagroom laag met de halve bokkenpootjes.

Stap 4
Vervolgens weer een dikke laag slagroom over de bokkenpootjes.

Stap 5
Nog een hele laag halve bokkenpootjes op de slagroom.

Stap 6
Meng vervolgens het kopje advocaat door de rest van de slagroom met de rest van de bokkenpootjes maar dan verkruimeld en bewaar de helft voor na het opstijven. De taart afdekken met plastic folie en minimaal 24 uur laten opstijven in de koelkast en daarna de zijkanten afsmeren met het advocaat slagroom mengsel.

‹ Terug