26 maart 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr suiker
  • 2 el melk
  • 2 el room
  • 1 tl boter
  • 75 gr gekonfijte kers (bigarreaux)

Variatietips

  1. Leuk voor Sinterklaasavond
  2. Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop.
  3. Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao.
  4. Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder)

Bereiding

Stap 1
Verwarm de suiker, melk en room al roerend tot de laatste druppel die van de lepel valt, draden trekt. voeg (van het vuur af) de boter en de gekonfijte kers toe en blijf roeren. bekleed de vorm met bakpapier en vul de vorm met de borstplaat. af laten koelen en de vorm verwijderen.

Variatietips

  1. Leuk voor Sinterklaasavond
  2. Vervang de bigarreaux voor 75 gram gember en de melk voor 1 eetlepel water en 1 eetlepel gembersiroop.
  3. Vervang de bigarreaux voor 25 gram cacao.
  4. Vervang de bigarreaux voor 2 eetlepels koffie-extract(poeder)
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!