4 augustus 2007
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr broccoli
  • 300 gr bloemkool
  • 2 hardgekookte eieren
  • 200 gr (parma)ham / gerookte zalm
  • gekookte afgekoelde pasta voor 4 pers
  • mayonaise of kruidendressing naar keuze
  • 100 gr grof gehakte walnoten
  • zout
  • zwarte peper

Bereiding

Stap 1
Kook de broccoli en bloemkool beetgaar in licht gezouten water. Laat uitlekken en volledig koud worden.

Stap 2
Pel de hardgekookte eieren en snij in kleine blokjes of schijfjes. Snij ook het vlees of de vis in blokjes/reepjes.

Stap 3
Meng de pasta met de groenten, eieren en vlees. Schep er mayonaise of een kruidendressing onder en werk af met de grof gemalen walnoten. Kruid eventueel bij met wat zout en versgemalen zwarte peper.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten