• 3 juni 2018
  • 2 personen
  • 20 minuten

Ingrediënten

  • 2 angus burgers
  • 1 ui in halve ringen gesneden
  • 4 champignons in stukjesschrijver gesneden
  • 2 hamburgerbroodjes
  • 2 plakken cheddarkaas
  • 2 gebakken eitjes
  • mayonaise
  • ketchup of curry
  • ijsbergsla

Bereiding

Stap 1
Snij de broodjes en bak de binnenkanten in een droge pan.

Stap 2
Bak de uien en champignons en leg ze apart.

Stap 3
Bak 2 eieren.

Stap 4
Beleg beide broodjes met de sausjes, de ijsbergsla.

Stap 5
Bak de angusburger en laat de laatste minuutjes de cheddarkaas mee smelten.

Stap 6
Leg de angusburger op het broodje.

Stap 7
Als laatste het gebakken eitje met de gebakken uitjes en champignons op de angus burger leggen.