24 december 2010
8 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 hele marsrepen
  • 4 el golden syrup
  • 100 gr boter (ongezouten)
  • 50 gr rijstcrispies
  • 100 gr melkchocolade

Variatietips

  1. Ik koop de Golden Syrup bij de Jumbo (goudgele kandijstroop). Dit is verkrijgbaar bij het schap van de ontbijtproducten.

Bereiding

Stap 1
Hak de marsrepen in stukjes en stop ze in een pan samen met de syrup en 75 gram van de boter. Laat de chocolade op een laag vuurtje smelten en roer de saus dan door tot een glad bestand.

Stap 2
Roer de rice crispies er door. Schenk dan de "saus" in een ondiepe vorm van ongeveer 15 cm. Strijk dan de bovenkant glad, dit gaat het beste met een spatel.

Stap 3
Smelt de chocolade samen met de rest van de boter au-bain-marie. Schenk deze saus van in een gelijkmatige laag over het mars mengsel en laat hem minimaal 1 uur opstijven in de koelkast (een hele nacht is beter, hij is dan beter te snijden).

Variatietips

  1. Ik koop de Golden Syrup bij de Jumbo (goudgele kandijstroop). Dit is verkrijgbaar bij het schap van de ontbijtproducten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Citroen-mandarijnentaartjes

    8

    45 minuten

  • Appelcake

    90 minuten

  • Cheesecake

    8

    180 minuten

  • Citroencake

    12

    45 minuten