18 september 2005
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • slagroom
  • chocoladesaus (uit een flesje)
  • aardbeien
  • vanillevla
  • muntblaadjes

Bereiding

Stap 1
Snijd de plakjes bladerdeeg in twee stukken. Bestrijk met geklopt ei en zet een kwartier in de oven.

Stap 2
Laat afkoelen op een bordje.

Stap 3
Klop nu de slagroom en ontkroon de aardbeien.

Stap 4
Leg nu op elk bordje een plakje bladerdeeg. Besmeer rijkelijk met slagroom.

Stap 5
Spuit nu chocoladesaus over de slagroom. Leg een paar aardbeien erop.

Stap 6
Plak vervolgens nog een bladerdeegje op het geheel.

Stap 7
Smeer nu op het deegje een dun laagje vanillevla en plak er nog wat aardbeien bovenop.

Stap 8
Afmaken met wat sliertjes chocoladesaus, toefjes slagroom en een takje munt.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten