11 januari 2008
10 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • cupcake beslag:
  • 110 gr margarine
  • 90 gr suiker
  • 2 eieren
  • 55 ml melk
  • 0.5 el vanille-essence
  • 225 gr bloem
  • 0.75 el bakpoeder

Variatietips

  1. Je kan glazuur maken met 100 gram poedersuiker, water en eventueel een kleurstof of siroop gewoon mengen en smeren.
  2. Leuk versieren met slagroom en hagelslag.
  3. Smeer wat jam op de bovenkant.

Bereiding

Stap 1
Meng de margarine met de suiker tot het wit en dik is.

Stap 2
Klop de eieren met de melk en vanille-essence op in een aparte kom.

Stap 3
Voeg het eiermengsel bij het margarinemengsel.

Stap 4
Voeg de bloem en bakpoeder toe en klop tot één geheel.

Stap 5
Giet het beslag in cupcakevormpjes of in een muffintray en bak ze in ongeveer 30 minuutjes af op 180 °C.

Variatietips

  1. Je kan glazuur maken met 100 gram poedersuiker, water en eventueel een kleurstof of siroop gewoon mengen en smeren.
  2. Leuk versieren met slagroom en hagelslag.
  3. Smeer wat jam op de bovenkant.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten