5 mei 2007
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 4 vleestomaten (ontveld)
  • 1 ui
  • 1 a 2 tenen knoflook
  • 16 rauwe grote garnalen
  • flinke eetlepel sambal brandal
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1 citroen
  • 2 el verse koriander
  • peper en zout

Variatietips

  1. Stukjes kabeljauw.
  2. Lekker met basmati rijst.

Bereiding

Stap 1
Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in wat olie (niet op een hoog vuur).

Stap 2
Voeg de tomaten (in blokjes gesneden) toe en laat het een saus worden.

Stap 3
Voeg dan de kokosmelk en de garnalen toe en laat de garnalen in ongeveer 5 min gaar worden.

Stap 4
Maak op smaak met peper en zout. Strooi de koriander er over.

Stap 5
Snijd de citroen in partjes en knijp er wat van uit als de curry op je bord ligt.

Variatietips

  1. Stukjes kabeljauw.
  2. Lekker met basmati rijst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gamba Indian

    4

    30 minuten

  • Pittige gamba’s

    4

    5 minuten

  • Mosselspitjes voor op de barbecue

    4

    20 minuten

  • Foe yong hai met garnalen

    4

    45 minuten