5 januari 2006
4 personen
35 minuten

Ingrediënten

  • 25 grote garnalen (steurgarnalen)
  • 40 gr boter
  • 1 teen knoflook geperst
  • 2 tl bruine suiker
  • 2 el limoensap
  • 3 el verse koriander
  • 2 tl bieslook fijn gehakt (geknipt)
  • 3 tl zure room

Bereiding

Stap 1
Garnalen pellen en probeer het staartje eraan te laten zitten. Even wegzetten.

Stap 2
Boter in een pan verhitten en knoflook, suiker, limoensap, koriander, bieslook en zure room toevoegen goed roeren.

Stap 3
Garnalen in de pan doen en steeds roeren tot ze mooi roze zijn. Je kan ze zowel warm als koud serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Tonijn en gambas

    4

    25 minuten

  • Perfect gebakken garnalen met knoflook

    2

    10 minuten

  • Kriek mosselpan

    2

    15 minuten

  • Mosselspitjes voor op de barbecue

    4

    20 minuten