31 juli 2007
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • rode pesto
  • 2 geroosterde sneetjes witbrood
  • 2 kwarteleitjes
  • gerookte zalm
  • 250 gr roze garnalen
  • peper
  • zout

Variatietips

  1. Garneren met wat veldsla.

Bereiding

Stap 1
Smeer de 2 sneetjes geroosterd brood in met de rode pesto en leg op elke boterham een plak zalm en verdeel er de garnalen over. Bestrooien met vers gemalen peper en zout. Bak omeletjes van de kwarteleitjes en leg ze op de garnalen.

Variatietips

  1. Garneren met wat veldsla.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kruiden-focaccia

    2

    60 minuten

  • Broodje tonijnsalade

    2

    10 minuten

  • Puntjes van mijn zusje Sandy

    4

    150 minuten

  • Vis-prei schotel

    2

    35 minuten