10 maart 2010
1 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 1 stuk gerookte makreel filet
  • 1 partje zure appel
  • 1 el doperwtjes (gaar)
  • 1 el zelfgemaakte mayonaise
  • paprika poeder
  • uitje of lente-uitje (stukje ui)
  • ijsbergsla

Bereiding

Stap 1
Snij de gerookte makreelfilet in kleine stukjes. Snij de ui in kleine stukjes de appel in hele kleine stukjes en voeg wat paprika poeder toe en de doperwtjes en de mayonaise. De ijsbergsla heel erg fijn snijden. Alles mengen en koel wegzetten een bruin broodje beleggen en eet smakelijk.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Maaltijdsalade tonijn

    6

    20 minuten

  • Tonijn sashimi

    4

    15 minuten

  • Witlofbootje met kabeljauw en garnaaltjes en tapenade

    1

    10 minuten

  • Pladijs met doperwtjesmousse

    4

    30 minuten