14 maart 2021
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gr zalm, klein gesneden
  • 2 el sojasaus
  • limoen
  • 1 tl wasabi
  • 2 el (japanse kwepi) mayonaise

Variatietips

  1. Serveer met andere soorten sushi, shasimi en zeewiersalade.

Bereiding

Stap 1
Meng de klein gesneden zalm met 2 el sojasaus en 1 el limoensap.

Stap 2
Druk het mengsel in een kookring of een ring gemaakt van bijvoorbeeld aluminiumfolie. Druk goed aan en verwijderd de ring van de zalm tartaar. Serveer met mayonaise gemengd met wasabi, hoe meer wasabi hoe pittiger.

Variatietips

  1. Serveer met andere soorten sushi, shasimi en zeewiersalade.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!