6 december 2009
8 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 kruidenroomkaas (paturain)
  • 500 gr gerookte zalm
  • 0.5 komkommer
  • sterrenkers
  • bieslook
  • rucolasla

Variatietips

  1. Maak het in een koffiekopje ipv een eierdop en serveer op een klein bordje.
  2. Je kunt ook andere vullingen gebruiken.

Bereiding

Stap 1
Snij de komkommer in hele kleine blokjes.

Stap 2
Doe de kruidenroomkaas samen met de kleine blokjes komkommer in een ruime kom en meng goed door.

Stap 3
Neem een eierdop en doe hier glad in, wel ruim doen zodat er veel glad uit de eierdop hangt.

Stap 4
Beleg de eierdop ruim met zalm en schep hierin wat van het kruidenroommengsel.

Stap 5
Vouw 'm dicht en trek met het plastic straks en rol vcervolgens dicht.

Stap 6
Leg een bedje van rucolasla op de amuselepel en leg daarop de zalm bonbon met de openkant naar beneden.

Stap 7
Boven op de zalmbonbon een beetje sterrenkers of taugé.

Variatietips

  1. Maak het in een koffiekopje ipv een eierdop en serveer op een klein bordje.
  2. Je kunt ook andere vullingen gebruiken.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!