15 januari 2009
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr gepelde rauwe scampi
  • 1 bussel prei
  • 4 grote wortelen
  • kruidenkaas boursin light
  • vetarm visbouillonblokje
  • zout
  • water

Variatietips

  1. Voeg blokjes kabeljauw toe aan het gerecht.
  2. Varieer met groenten.

Bereiding

Stap 1
Snij de prei in grote stukken en was grondig. Maak ook de wortels schoon en snij die in blokjes.

Stap 2
Doe de groenten in een kookpot en laat zachtjes stoven in wat water met een stuk visbouillonblok.

Stap 3
Als de groentes goed gaar zijn roer je er wat kruidenkaas door en breng het op smaak.

Stap 4
Leg de scampi op de groenten en doe het deksel op de kookpot. Laat op een klein vuurtje verder stoven tot de scampi roze van kleur zijn.

Stap 5
Dien op met rijst, couscous, aardappeltjes, pasta...of gewoon met een snede brood.

Variatietips

  1. Voeg blokjes kabeljauw toe aan het gerecht.
  2. Varieer met groenten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten