10 maart 2010
4 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr gerookte zalm
  • tortilla
  • boursin
  • ijsbergsla

Variatietips

  1. Strooi er ook eens wat Hollandse garnalen over en een beetje citroensap. Erg fris en zeer lekker.

Bereiding

Stap 1
Besmeer de tortilla lekker dik met boursin. Beleg dit met een laagje ijsberg sla. Leg daaroverheen de lapjes gerookte zalm(eventueel klein beetje zout en peper). Rol dit stevig op en snij het in smalle plakjes. Ziet er geweldig uit snel klaar en erg fris.

Variatietips

  1. Strooi er ook eens wat Hollandse garnalen over en een beetje citroensap. Erg fris en zeer lekker.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chips uit de oven met rucolapesto

    4

    10 minuten

  • Visbrochettes

    4

    15 minuten

  • Crêpes met zalm en kaas van mijn pap

    2

    15 minuten

  • Pladijs met doperwtjesmousse

    4

    30 minuten