26 januari 2006
10 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 10 haringen
  • 1 gesnipperde ui
  • ijsbergsla in reepjes
  • bosje radijs, in plakjes
  • 2 tomaten, in stukjes
  • zure bom, in plakjes

Variatietips

  1. Steek cocktailprikkertjes in de haringen.

Bereiding

Stap 1
Beleg een grote platte schaal met ijsbergsla.

Stap 2
Leg de plakjes zure bom in een rondje om de sla.

Stap 3
Snijd de haringen in mootjes en leg op de sla.

Stap 4
Rangschik de radijs en tomaten tussen de sla.

Stap 5
Strooi de gesnipperde ui over de schaal.

Stap 6
Lekker met roggebrood en volkoren toastjes.

Variatietips

  1. Steek cocktailprikkertjes in de haringen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Crêpes met zalm en kaas van mijn pap

    2

    15 minuten

  • Zalm in bladerdeeg

    2

    35 minuten

  • Indiaas borrelhapje

    4

    10 minuten

  • Hollands glorie van Rudolf van Veen

    4

    10 minuten