16 maart 2008
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • fondant of melkchocolade-eieren
  • 250 gr mascarpone of slagroom
  • snufje suiker
  • speculoos koekjes
  • 1 el melk
  • 250 gr witte chocolade

Bereiding

Stap 1
Snij de chocolade-eieren met een warm mes in twee of vraag bij je bakker halve paaseieren.

Stap 2
Smelt de witte chocolade met de melk. Roer er de mascarpone of opgeklopte slagroom door en breng naar keuze op smaak met nog wat suiker.

Stap 3
Verbrokkel de speculoosjes en meng door dit door de massa.

Stap 4
Schep het mengsel in de halve chocolade-eieren en werk af naar keuze met chocoladeschilfers of nog wat verbrokkelde speculoosjes. Laat verder opstijven in de koelkast.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • De allerlekkerste radijsjes…

    4

    10 minuten

  • Pancetta-pecorino-cakes

    2

    40 minuten

  • Amuse van rosbief

    4

    15 minuten

  • Traktatie bij ijskoude wijn of champagne

    8

    10 minuten