14 juni 2010
10 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • bakje grote champignons
  • boter om in te bakken
  • knoflook- / kruidenboter
  • peper
  • zout
  • marjolein
  • 3 tenen knoflook

Variatietips

  1. Gebruik kant-en-klare knoflook- / kruidenboter

Bereiding

Stap 1
Snij met een scherp mesje de steeltjes uit de champignon zodat die uitgehold is.

Stap 2
Laat het boter smelten in een pan fruit 3 teentjes knoflook. Bak de hele uitgeholde champignons lekker bruin met zwarte peper en laat ze vervolgens in de boter afkoelen.

Stap 3
De champignons vullen met zelfgemaakte knoflook- / kruidenboter (zie mijn receptje op de site).

Stap 4
Daarna op de bakplaat ongeveer 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 200 graden afbakken.

Variatietips

  1. Gebruik kant-en-klare knoflook- / kruidenboter

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Paprika-chorizo-rolletjes

    4

    50 minuten

  • Sambal goreng telor

    4

    15 minuten

  • Uitgebreid kaaspalet

    10

    15 minuten

  • Raclette

    1

    15 minuten