9 december 2007
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr champignons
  • 4 uien in ringen
  • knoflooksaus

Variatietips

  1. Je kan het ook als leuk voorgerechtje serveren.

Bereiding

Stap 1
Vet een wok in met olie door op een keukenrol wat olie te schenken. Zet de wok op laag vuur en bak de uien ringen en de champignons tot de uien glazig zijn en de champignons donker bruin. Let op vuur wel laag!

Stap 2
De knoflooksaus even mee wokken en op een klein schaaltje serveren.

Variatietips

  1. Je kan het ook als leuk voorgerechtje serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pasteitjes op mijn Indonesische manier 18 stuks

    18

    3 uur

  • Drillende duivelsogen

    5

    20 minuten

  • Belgische friet (frites, patat)

    4

    60 minuten

  • Haring op een stokje

    4

    15 minuten