Ingrediënten

  • 300 gr linzen
  • 80 ml olijfolie
  • 2 stuks sjalotjes, fijngehakt
  • 250 ml groentebouillon

Bereiding


Stap 1
Spoel de linzen schoon en kook ze in ongeveer 10 minuten en giet af.

Stap 2
Warm de olijfolie op en doe er de sjalotjes en de look bij, tot ze goudkleurig zijn.

Stap 3
Giet de bouillon erbij. Wanneer deze begin te koken, voeg dan de linzen toe. Mix de soep.

‹ Terug

Categorie: Marokkaans
Personen: 4
Tijd: 30

Ingredienten:
300g linzen;1/2kl zout;8cl olijfolie;2 fijngehakte sjalotjes;1 gehakt knoflookteentje;25cl groentebouillon;

Bereiding:
Kook de linzen 10 minuten in gezouten water en giet af.
Warm de olijfolie op en doe er de esjalotjes en de look bij, tot ze goudkleurig zijn.
Giet de bouillon erbij.
Wanneer deze begin te koken, voeg dan de linzen toe. Mix de soep.

Tips: